— pondělí 30. března 2015 —

Beauty> Dark Purple & Light Purple Lipstick > Zaostřeno na rty



PURPLE SHADES LIPSTICK



Krásné odpoledne ladies. Dnešní článek bude zaměřen na trendy v líčení. Hlavním bodem článku, jak již prozrazuje nadpis článku budou rty. Letošním velkým hitem mezi rtěnkami a lesky na rty se stává fialová barva. Je to fialová prakticky ve všech odstínech od něžné romantické lila barvičky až po temnou grunge fialovou až ostružinovou. Povoleny jsou jak ty s nádechem do studena tak také ty teplejší varianty. Temná fialová bude nejlépe vypadat v matné verzi. Módní a žádoucí je i takzvané stínování rtů, kdy si hrajete se stínováním konturovací tužkou či rtěnkou. U tmavých fialových by jste se neměla bát ani jemného přetáhnutí rtěnky za okraj rtů, právě to totiž dodává rtům vzhled právě ochutnaného ovoce. Rtěnky v barvách lesního ovoce neměly nikdy takovou vládu jako právě na letošní jaro a léto. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv odstín fialové, nezapomeňte jedno pravidlo, když máte výrazné rty postačí nenápadně namalované oči. 



Buďte něžná a jemná jako cukrová květinka ve světlých lila cukrových odstínech, nebo se proměňte v sexy rockovou princeznu se rty vymalovanými do kruté temně fialové. 




Selena Gomez dokázala jak jí odstín čerstvě zralých ostružin sluší. 


Leighton Meester si ke svému nenápadnému nahému líčení takzvaně oblékla dokonalý odstín fialové rtěnky ke kterému jistě směřovaly všechny pohledy. 


Kat Graham to zkusila jako kočka a svou matnou fialovou na rtech doplnila dokonalým líčením očí v jemných nafialovělých tónech. Fialová se skvěle hodí ke zlatým doplňkům a tak tato hvězda svým výběrem outfitů rozhodně nešlápla vedle.



Zkuste to jako Katty Perry a vsaďte na dvojitou fialovou na svých rtech i na svých vlasech. Pokud jste odvážná zkusíte to jako Katty. Pokud vám odvaha chybí zkusit můžete vymývací barvu či pramínky. V kombinaci s fialovou na rtech to působí hravě, sebevědomě a odvážně rebelsky. 


 Ariana Grande a její fialová rtěnka jako selfie. Ariana to tentokrát zkusila jinak a na své osobní fotografii se pyšní velmi výraznou fialovou rtěnkou, která její pleti lichotí a perfektně se jí hodí také k barvě vlasů.




 Beyoncé ve svém klipu k songu No Angel ukazuje její lásku pro fialové rty.





 Na párty jako dělaná varianta třpytivých fialových rtů. Odlesky světel si nádherně pohrají se třpytkami ve vaší rtěnce a vy se tak stanete centrem pozornosti celé párty či večírku. 












Zkuste fialovou rtěnku z kolekce rtěnek jako makronky od NYX. 





TAK CO LÍBÍ SE VÁM FIALOVÉ RTY? A JAKÝ ODSTÍN BY JSTE ZVOLILY VY? 

Žádné komentáře:

Okomentovat