— úterý 24. února 2015 —

The Oscars 2015 > Jennifer Lopez in Ellie Saab


THE OSCARS 2015 JENNIFER LOPEZ IN DRESS BY  ELLIE SAAB

Jak už jistě víte, tak v neděli 22 února se uskutečnila velkolepá akce PŘEDÁVÁNÍ OSKARŮ 2015, kde nesměla chybět ani nádherná Jennifer Lopez, která se tentokrát předvedla v božských dlouhých nude šatech s vlečkou od Elie Saab , kterou by jí mohla závidět i princezna. Šaty měly jednoduchý střih s velmi hlubokým dekoltem. Dokonalý look Jennifer jěště umocnila vysoko vyčesaným a uhlazeným ohonem, jemnými diamantovými náušničkami a nádherným makeupem. 




My polyvore creation inspire Jennifer Lopez on Oscar 2015

Opět jsem si pro vás vytvořila set na stránce Polyvore, kde jsem se inspirovala šaty, které na sobě měla Jennifer Lopez při předávání Oscarů. Její šaty měly jěště dlouhou vlečku, já jsem však zvolila šaty, které nebude tak obtížné nosit. Troje šaty, které jsem volila do tohoto setu jsou v nude odstínech. Na prvních šatech se mi strašně líbilo zdobení v oblasti dekoltu, které mi připomíná mořskou pannu. Zkombinovala jsem je se zlatými botkami a vysokém podpatku a zlatým psaníčkem. Prostřední šaty jsou v béžové barvičce posety nádhernými zlatými flitry. Za doplňky si vemte béžové nude lodičky na platformě a zlaté psaníčko ve tvaru zlaté cihličky.  Třetí šaty mají ramínka a hlubší výstřih než ty zbylé dvoje. Jsou v pudrové růžové barvě a v pase mají stříbrné zdobení. Dokonale se k nim hodilo psaníčko v perleťově duhových až sladce růžových odstínech se stříbrným řetízkem přes rameno a stříbrnými střevíčky s užasnými detaily na nártu.

Inspiration from Oscar 2015 Jennifer Lopez





Makeup jako Jennifer Lopez na Oskarech 
Jenn byla na Oskarech nádherně namalovaná. Proto jsem si pro vás připravila maličký návod, jak si vytvořit podobné líčení jaké měla Jennifer na Oskarech. Líčení Jennifer spočívá v dokonalé sametové rozzářené pleti, dlouhých řasách a nude rtech. 

JDEME NA TO: 
 1. Jako první potřebujete pleť hydratovat. Použijte svůj denní hydratační krém či sérum na vyhlazení pleti. Krém naneste i do oblasti dekoltu a krku. Použijte klidně i krém na oční okolí. 

2. Poté přichází na řadu obočí, které musí mít dokonalý tvar. Pokud jej nemáte udělané od kosmetičky, tak vám doporučuji upravit jej tužkou na obočí či stínem a pročesat kartáčkem na obočí. 

3. Pod váš makeup použijte podkladovou bázi. Navíc báze pod makeup vám zajistí delší výdrž vašeho líčení. Já bázi pod makeup nepoužívám, jelikož mám radši svůj denní krém. 

   4. Před makeupem použijte svůj oblíbený korektor, který vám pomůže zakrýt všechny nedostatky. 

 5. Vybírejte si vždy makeup vhodný pro váš typ pleti. Záleží také na tom jaké krytí máte ráda. Doporučuji tady u tohoto looku použít makeup se středním krytím, který zanechá vaši pleť nádherně hebkou. Makeup roztírejte důkladně, nejlépe při denním světle. Makeup začněte nanášet od středu obličeji směrem ven. Nezapomeňte ani na místa, kde by mohl vzniknout nepěkný přechod. 

6. Tváře vymodelujte bronzujícím pudrem. Naneste na kraje čela a na lícní kosti. 
7. Jennifer má pleť zářivou a jasnou, proto použijte rozjasňovač všude tam, kde chcete vás obličej projasnit. 

8. Přichází na řadu oči. Na oční víčka naneste podkladovou bázi pod oční stíny. Jennifer je namalovaná přirozenými nude odstíny, proto volte například paletku NAKED 3. Jemným světlým stínem začnete stínovat horní pohyblivé víčko a do záhybu víčka volte stín tmavší. Pod obočí naneste nejsvětlejší stín. Můj tip: do koutku oka naneste perleťový stín, nádherně to rozjasní pohled. Pro pohled mrkací panenky můžete použít umělé řasy nebo řasy vykreslete řasenkou pro objem. 

9. Tváře budou vypadat skvěle s použitím světlounce růžové či broskvové tvářenky, kterou nanesete lehce na lícní kosti. Pro přirozenější tváře můžete volit tvářenku s krémovou konzistencí. 
10. Na řadu přichází rty. Pro výdrž vaší rtěnky, rty obtáhněte konturovací tužkou v barvě rtěnky, kterou použijete. Konturka zajistí, aby se vám rtěnka po celý večer nerozpíjela a zůstala na svém místě. Pak už nanesete jen rtěnku a pro výsledný efekt také lesk. 


Inspiration Makeup Look from Oscar










JAK SE VÁM JENNIFER NA OSKARECH LÍBILA?

Žádné komentáře:

Okomentovat