— neděle 15. února 2015 —

Who I am?




GET TO KNOW ME 



Je načase abych se vám představila, aby jste měli představu, kdo je autorem této stránky. Dnešní článek se bude přímo týkat mé osoby a já se vám v něm pokusím zodpovědět všechny alespoň ty základní otázky o mě, které doplním svými fotkami. 


Jak se jmenuji? 

Jmenuji se Kristýna Kneislová 




Kolik je mi let?

Takže 13.5 oslavím již své 21 narozeniny, takže je mi teď 20 let.




Kde bydlím (žiji)?



Bohužel žiji v České Republice, kde nejsou žádné možnosti co se týče kariéry a celkově se mi tady nelíbí. Určitě tady máme spoustu hezkých míst ale mě osobně se tady nelíbí už od malička. S tím bydlením to mám teď dost těžké (nebudu se tady až tak rozepisovat, protože si myslím, že některé věci si člověk má nechat pro sebe) řeknu jen tolik, že nikomu bohužel nevěřím (ani své rodině)...





Kolik měřím a kolik vážím?

Měřím 172 cm a vážím 58 kg, což je pro mě dost, protože já na neberu podle čísla na váze ale podle toho jak se vidím v zrcadle třeba nebo jak se cítím celkově ve svém těle. Můžu říct jen tolik, že teď vážně spokojená nejsem, takže změním celkově životosprávu a začnu znova cvičit, abych se znova dostala na svou vysněnou váhu.







Barva vlasů a barva očí

Oči mám modré (přítel mi říká že mám bouřkové oči) jako nebe za bouřky. 
Vlasy mám teď dlouhé, hnědé s ofinou. Jelikož ale ráda měním barvy svých vlasů, tak nevím možná jěště  něco vyzkouším uvidíme. Každopádně vyzkoušela jsem již snad všechny barvy vlasů. Asi od černé, hnědé, různé pramínky, blond až po bílou plavou blond, kterou jsem si v té době jak jsem ji měla velmi oblíbila. Samozřejmě se o své vlasy také starám. 
Své vlásky si myji šamponem od Loreál Absolut Repair Lipidium, potom jim věnuji péči v podobě dvou různých masek. Jednu mám od Welly na objem vlasů a druhou používám na regeneraci a hebkost vlasů. Poté použiji keratin ve spreji od kadeřnické značky Chi. Nakonec je vyfénuji a do konečků vlasů vetřu olejíček Mythic Oil.










Máš nejlepší kamarádku a jak se jmenuje? Jaký máte spolu vztah?

Ano mám nejlepší kamarádku, nedá se říct, že jsme obyčejné nejlepší kamarádky jsme jako sestry. Moje nejlepší kamarádka sestřička se jmenuje Vanessa Biel a je o rok starší než já. Znát ji můžete třeba ze stránky iheart-vanessa.blog.cz kam již nepřispívá ale stále je to podle mě ta nejlepší stránka o Vanesse Hudgens. Dále ji můžete znát jako slavnou blogerku ze stránky boho-chic.blog.cz kam přispívá stále svými dokonalými, originálními články pořád. 









S mou BFF se známe už něco přes 10 let a teda stále to utíká. Zažily jsme spolu spoustu legrace a vždy jsme si ve všem pomohly a stojíme jedna za druhou. Prostě máme k sobě úžasný vztah ale v poslední době se moc nevídáme, protože se odstěhovala za svým nynějším přítelem do Frýdku. Když můžeme tak se navštívíme a vždy je to pro nás vzácné a nádherné. I po tak dlouhé době máme stále mezi sebou pevné pouto, které se nikomu nepodařilo zničit a ani nepodaří. Jsme si neuvěřitelně podobné a proto si i říkáme ze srandy, že jsme dvojčátka. Jedna druhou chápeme a sanžíme se ji vždy vyslechnout, pomoci či poradit. Nedá se to tady všechno popsat, všechny ty naše zážitky. Dám vám tady jedno video, které mě nesmírně dojalo, rozplakalo a ohromilo. TY VĚTY, TY FOTKY.....


SO I LOVE YOU SO MUCH MY BEST SISTER (FRIEND) VANESSA 



Máš přítele? Jak se jmenuje kolik mu je a jak dlouho jste spolu?




Ano v současné době přítele mám. Jmenuje se Marty a je mu 25 let. 6 března spolu budeme rok. Jsem s ním moc štastná a moc se milujeme. Vždy jsem hledala někoho s kým bych mohla být sama sebou, kdo mi bude vždy oporou když mi bude nejhůř, kdo mě pochopí, pomazlí a bude mi rozumět i bez zbytečných slov. Zkrátka hledala jsem tu svou pravou lásku. A já jej našla a doufám, že on nalezl ve mě to samé jak já v něm. Moc ho miluji.




Jaké jsou tvé zájmy či koníčky?

Mezi mé zájmy patří spousta věcí. Zaprvé ráda trávím čas se svým přítelem. Dále je to určitě fotografování. Ráda zachycuje různé okamžiky, nebo fotím zajímavé věci. Další mé zájmy je návrhářství a vše co je spojeno se stylem a kosmetikou. Zajímají mě vědy jako je psychologie, filozofie a historie. Dříve jsem ráda kreslila ale teď jsem to vyměnila za vytváření různých kreací na stránce Polyvore. Musím podotknout, že jsem velká milovnice knížek od těch životopisných až po různé romány či knihy s líčící tematikou. Když už jsme u toho, plánuji si pořídit knihu o makeupu od Bobbi Brown. Když je venku hezky, tak miluji procházky, jízdu na in-linech. Nejraději bych volné chvilky trávila pěkně v teplíčku na nějakém vzdáleném ostrově (Nový Zéland).

Když je venku pošmourné počasí a nedá se jít ven, pak se nejraději uchyluji doma s mými oblíbenými seriály Gossip Girl (viděla jsem všechny série) naprosto miluji tento seriál. Nejvíce určitě Blair a Chucka. Pak se ráda koukám třeba na Přátele. Pokud nastane chvíle, kdy mě koukání na seriály omrzí, potom si ráda čtu. K takovýmto nerušeným a klidným dnům patří jistě oblíbená knížka a káva. Miluji si také prohlížet mé oblíbené youtuberky a jejich příspěvky. V poslední době jsem si jich oblíbila opravdu spoustu skvělých dam. Samozřejmě svůj čas také ráda trávím na svých oblíbených stránkách či webech,http://weheartit.com/FranceBeauty,http://instagram.com/christin_angel13 , https://www.pinterest.com/kkneislov/ atd. 








Jaké jídlo a pití máš nejraději?

Přiznám se, že v této otázce docela tápu. Celkově miluji jídlo ale taky záleží na co má zrovna chuť. Jelikož se snažím svou nynejší váhu redukovat, tak se snažím jíst co nejzdravěji. Nejvíce zbožňuji italskou, japonskou a indickou kuchyni. Miluji salátky na všechny způsoby, ať už to jsou zeleninové či ovocné. Z příloh nejvíce miluji jakkoukoliv rýži. Ze zeleniny miluji cherry rajčátka, červenou papriku, okurky atd. Z ovoce to mám poněkud horší, jelikož jsem alergická na určité typy ovoce. Kdysi jsem milovala broskev a jablka a to už nemůžu,ale zbožňuji jahody, brusinky, borůvky, maliny a třešně.Z pití miluji zelený čaj od Arizony, London tea čaje, černý čaj s mlékem, kávu (latte), čistou vodu. Jelikož je toho hodně co bych tady vypsala, tak vám slíbím článek ve kterém přesně popíšu co miluji. 







Občas také neodolám sladkému. Ráda si něco upeču a ráda zkouším nové dezerty. Na snídaně si obvykle připravuji ovesnou kaši se spoustou ovoce, nebo také smoothie drinky či čerstvé šťávy vyrobené z čerstvého ovoce. Ale mám ráda také francouzské snídaně, mezi něž se řadí čerstvý křupavý croissant (nejraději mám čistý a pak máslový). Jako další variantu snídaně miluji palačinky na různé způsoby. 



Popiš svůj styl oblékání

Já se oblékám podle nálady a taky samozřejmě podle okolností a kam mám třeba zrovna namířeno. Většinou ale sázím na kvalitní boty, kabelku a zbytek sladím s celkovým outfitem. Jsem detailistka, takže dávám hodně na doplňky, které celý outfit oživí a dodá tu správnou jiskru. Neoblékám se podle posledních trendů, sice ráda je vyzkouším ale neřídím se jimi. Pro mě jsou tedy na outfitu důležité detaily. Mou velkou vášní jsou nákupy. Jako každá holka miluji když si mohu koupit nějakou novou věc do svého šatníku, kterou svůj šatník obohatím a pozvednu výše. Co se týče kosmetiky, tak té není nikdy dost že ano?




Tvé fashion ikony?

Mezi mé fashion ikony patří třeba sestry Kardashian, Mary-Kate Olsen, Rihanna atd. Obdivuji spousty žen, které se umějí obléci. Navštěvuji různé blogerky a jejich stránky a hodněkrát se jimi třeba inspiruji. Spoustu času také trávím na Lookbooku, kde velmi ráda sleduji looku z různých koutů světa. 










Popiš svoji denní líčící rutinu


Každé ráno začínám nejprve tím, že si pleť opláchnu vlažnou vodou. Vyčistím si pleť svou oblíbenou micelární vodou od Biodermy.(někdy použiji i micelární vodu od Garnier, kterou jsem si hodně oblíbila). Dále používám čistící gel od Loreálu, který mi pleť jěště hezky dočistí a vyhladí. Místo podkladové báze pod líčení používám svůj denní hydratační krém od Loreálu Nutri Gold. Tento krém miluji, nádherně hydratuje mou pleť a dodá jí takový zdravý nádech do zlatova. Poté přecházím na úpravu mého obočí. V žádném případě si obočí nevytrhávám do úzkých linek, nechávám jej přirozené, jen lehce pročešu kartáčkem na obočí a vyplním buď tužkou na obočí od Borjois nebo použiji matný lehký hnědý stín z paletky od Clinique, který mému obočí dodá krásnou barvu a plnější vzhled. Poté použiji buď BBcream od značky Payot, na který jsme vám psala mini recenzi http://frenchjours.blogspot.cz/2015/02/cosmetics-mini-recenze-payot-hydra.html.

Jako druhou variantu použiji zatím nejlepší makeup, který jsem objevila a je od značky Estée Lauder o kterém jsem vám taky psala. Makeup roztírám buď štetcem na makeup od Ebeline nebo prsty či houbičkou. Korektory nepoužívám, protože makeup má dost velké krytí, které mi bohatě vystačí na mé nedokonalosti. Někdy použiji bronzer nebo můj tmavší pudr od Max Factor, kterým si vymodeluji obličej. Tento pudr mě zatím jěště nezklamal, takže uvidíme zda objevím nějaký jiný, který si oblíbím.

Dále pokračuji očima. Na ty obvykle nanáším světlý stín na celé pohyblivé horní víčko, přičemž do záhybu nanáším tmavší stín se kterým udělám linku pod dolním víčkem oka. Na projasnění používám svůj oblíbený stříbřitě perleťový stín do koutku oka. Pak už jen pročesu své řasy řasenkou od Max Factor Millionaire. Někdy používám také černé linky od Rimmelu, kterými si protahuji oči do kočičích tvarů.

 Na rty v obyčejném dni používám svůj osvědčený a velmi dobře hodnocený balzám na rty od Blistex Med Plus, který mi mé rty vyživí a okamžitě a dlouhodobě je hydratuje. Pro krásnou barvu mých rtů používám buď Baby Lips v odstínu Pink Punch, nebo jednu z mých oblíbených hydratačních rtěnek (Chanel Rouge Coco). 










K dnešnímu vyčerpávajímu článku o mé osobě to bude vše. Budu ráda, kdyby vás jěště napadly nějaké další otázky, které bych mohla o sobě zodpovědět, tak mi napiště do komentářů. 




3 komentáře:

  1. Tak tento článek mě strašně mooooc potěšil, je dokonalýýý!!! Ani nevím co napsat!! :* úplně jsem měla slzy, když jsem si četla tu odpověd u nás :* u mě ...a jak jsi napsala o tom mém videjku co jsem dělala...ano, jsme úúúplné dvojčátka a jak vidím ty naše fotky, uplně chci novou, protože jsme si žádnou novou neudělli..naposledy v létě minulý rok a to je dost podlé!! :/ a jak vidím, tak mi více sluší ta uplně tmavě hnědá, skoro až černá barva na vlasech než ta hnusná světle hnědá a ještě s těmi blond ...t´když to je děs!! ještě že už to nemám..ale už to mám normálně tmavší než minule..ale každý mi říká že si černou nemám jako dávat, přirom si myslím, že by mi slušela..a každý když se zeptám, říká že ne..že jsem pry světlounká...:D já a světlounká?? :D pche....já už fakt nevím, jak ostatní lidi vidí..tak jednou jsem tmavá a exotická a podruhé světlá??? :D jéééj...nicméně, ty zájmy...nemáš tam trávení času semnou, jen s přítelem? :( achjo..nicméně mě potěšilo ta denní rutina líčíčí a někdo mi napsal na ask, jestli ji neudělám..nebyla si to náhodou ty?? :D :P ty fashion ikony máme uplně stejné, akorát k tomu přidávám ještě tu arianu grande :) vanessu hudgens...ikdyž oblékala se lépe..to samé i ta nicole richie a lauren conrad..to byly asi takové bývalé fashion ikony, tedka je u mě taky přesně rihanna a kardashian :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé jsem moc štastná, že tě tento článek tolik potěšil, psala jsem ho ze srdce, hlavně tedy tu část o tobě a moc mi chybíš. Aby jsi věděla tak miluji chvilky strávené s tebou vždyť to ukazuje to jak tady o tobě píšu vřele a s láskou:* Myslím, že ti sluší nejvíce tmavá myslím, že ne úplně černá. Těch černých barev je mnoho, myslím jako odstínů černé s různými odlesky a tak. Černou na tobě vidím ale spíše v chladném odstínu. Bledá nejsi vůbec...vždycky jsi byla španělka tmavá s vlnitými dlouhými vlásky a s obličejem andílka. Každý má holt jiné oči asi ale nechápu to, jsi jasně tmavý typ ja pleti tak očí. Ne nebyla jsem to já ale chtěla jsem to u tebe číst a je sranda, že jak jsem to u tebe viděla na asku, tak jsem si právě říkala, že jsem to chtěla napsat...:* Já chtěla udělat jinou líčící rutinu, protože se teďka jinak líčím. Chtěla jsem to více popsat v jednotlivých krocích a k tomu obrázky postupy a napadlo mě k tomu přidat plus večírková rutina. Ano Vaness se mi taky líbí, jak se obléká i Ariana. Riri je dokonalá máš pravdu a slyšela jsi už ten nový song od Riri? a ten nový od Selenky se Zeddem? Já myslím, že se k sobě hodí jsou sladcí roztomií.:*

      Vymazat
  2. Prosím tě smaž ty fotky se mnou dik. Nechci tu byt navždy a ještě s tebou.

    OdpovědětVymazat