— pondělí 9. března 2015 —

Spring Wishlist & Must Have for Spring

SPRING WISHLIST & MUST HAVE FOR SPRING



Krásný nedělní den vám všem přeji. Jaro sice jěště nenastalo ale přesto tady pro vás mám článek, který se bude týkat jara. Jaro má oficiálně začít 21. března. Tento článek bude tak trochu osobní, protože v něm budu psát o tom, co si přeji na jaro pořídit aneb co bych chtěla v tomto období dělat. Přináším vám nejen své vysněné kosmetické a módní sny ale také mé sny ohledně celého jara. Jaro mám ze všech ročních období nejraději, samozřejmě hned po létě. Všem je nám jasné, že to pravé jaro nastane až na konci dubna a začátkem května, kdy všechno bude nádherně kvést. Už se taky tak těšíte jako já? Na příjemné jarní procházky po rozkvetlé přírodě, pikniky na loukách, plánování letní dovolené, oblékání se do jarních modelů, experimentování s vlasy bez toho aniž bychom musely nosit čepice, detox celého těla po těžké depresivní zimě? Nebojte již brzy se toho dočkáme, a pak zase budeme chtít léto.


Ty z vás, které ví o tom, že tyto botky jsou teď hodně v kurzu. Pokud sledujete módní trendy víte, že tento styl bot se objevil nejen na módních přehlídkách ale také v buticích po celém světě. Já jsem si je také zamilovala. Vyhlídla jsem si jedny v černé barvě a v kotničkovém provedení se zipy, takže uvažuji o tom, že si tohle jarní přání splním, Budou se skvěle hodit jak s kra´táskami tak se sukýnkou či s džínami. Co jim říkáte vy?


FASHIONISTA IN GRUNGE








BE LADY IN CINDERELLA SHOES
Lodičky v pastelových barvách jsou letošním jarním hitem. Zejména ty se špičatou špičkou a na jehlovém podpatku. Koukala jsem po nich v různých obchodech a zalíbily se mi lila v F&F.





CHARMING YOUR FUNKY UMBRELLA
Před jarním deštíkem vás ochrání roztomilý deštník v krajkovém vzhledu nebo třeba s puntíčky.





GO OUT WITH YOUR BIKE
Udělejte si projížďku na svém oblíbeném kole s přáteli nebo třeba na trh. 



DISCOVER YOUR SPRING PERFUME
 Zvolte si svůj parfém na jarní období. Ideálně by měl býti květinový, lehký nebo sladký. Já jsem si oblíbila opět Prada Candy Florale, nebo zkuste třeba sladké vůně z nové řady DKNY Be Delicious. Jarní vůni vybírejte pečlivě, neměla by se podobat vaší vůni, kterou jste požívala na zimní období.







CHANGE YOUR HAIR
Experimentujte se svými vlasy. Tentokrát se můžete pustit do čehokoliv. Zkoušejte různé účesy, střihy či barvy. Módní jsou různé pletence, copánky všech tvarů, velikostí a variací. Svůj účes dovedete k dokonalosti roztomilými vlasovými doplňky. Mašle či čelenky s květy či řetízky kolem hlavy jsou vítány. Velkým hitem se znovu stává Rybí Cop. 

  

BEST DAYS WITH BEST FRIEND
Snažte si užívat počasí jak to jen jde. Příjemný čas na sluníčku spojte s návštěvami juice barů a koktejl podniků, v kterých si odpočinete, popovídáte s přáteli. 




BIG SPRING NECKLASES
Jarním hitem jsou náhrdelníky, a to čím větší tím lepší. Nejvíce se na jaře budou hodit náhrdelníky v pastelových barvičkách s květy. Jejich velkým plusem je, že z jednoduchého outfitu vykouzlí neobyčejný.



LOVELY LIPS
Mým favoritem v dekorativní kosmetice jsou stále rtěnky, máslíčka na rty a nejnovějším trendem se staly také oleje na rty. Jarními trendy jsou výrazné odstíny růžové a platí, že čím výraznější růžová tím lépe. Dalšími módními barvičkami jsou fialkové či spíše lila odstíny, které vypadají na rtech jednoduše kouzelně. Co vy na to? Chcete mít rty k nakousnutí?



PERFECT NAILS
Nestačí mít jarně vyladěný outfit a botky ale i vaše ruce musí vypadat skvěle. Po zimě by jste jim tedy měla věnovat dostatečnou péči v podobě pečujícího krému a následné péči o nehty. Mezi módní barvy patří béžová, pudrová růžová či pistáciová. Vyhrajte si s vašimi nehty a přikrášlete si je třeba třpytkami či různými kamínky. 


BLUSH YOUR LOOK
Na jarní období by vám neměla chybět tvářenka. Vybírejte z jemných tónu, které vaši pleť prozáří a dodá jí přirozený vzhled. Radost si udělejte vtipným či roztomilým vzhledem.



SPRING EARINGS
Letošní móda náušnic velí, Čím zajímavější tím lepší. Sázejte na různé velikosti, pastelové barvičky. mohutné velikosti, kamínky či perly. Mimochodem perly slaví svůj comeback. Já jsem si oblíbila hlavně ty výrazné a v pastelkových barvičkách. 



BATH FOR PLEASURE


TAKE TIME FOR YOUR FAVOURITE BOOK
Udělejte si čas jen pro sebe a svou milovanou knížku. Jeden či dva dny bez internetu a telefonu pouze vy sama se sebou vaší knihou, časopisy, skvělou kávou či čajem nebo s vaší nejlepší kamarádkou. 
Oblíbené čtení si můžete vzít třeba i do parku. Přijdete na jiné myšlenky a nasajete tak první jarní vzduch. 


SPRING CANDLES
Jakmile začíná jaro, tak mám chuť jít na nákup svíček a vosků. Mými nejoblíbenějšími svíčkami jsou nepochybně Yankee Candle. Vybírat můžete ze svíček ve skle, které vám opravdu dlouho vydrží, nebo z roztomilých malých vosků. 





TIME FOR BAKING & TRYING NEW RECIPES
Zkoušejte nové recepty v pečení. Co třeba si upéci dort ve tvaru srdce nebo si vyrobit vlastní pralinky? Rozpustíte si čokoládu jakou máte rádi a do si zamícháte ovoce, ořechy či čokoládové křupinky nebo rozlámané oplatky. Směs nalejete do silikonových formiček a necháte ztuhnout v lednici. Poté vytáhnete a vyklepnete. 


EYELINER
Letošní jaro je nakloněno linkám, a tak linkujte a linkujte. Namalovat si můžete linku silnější, rovnější nebo si s linkami vyhrát a vytvořit si na očích umělecká dílka. Nebojte se být výraznější.





BREAKFAST FOR YOURSELF
Dělejte si snídaně a rozmazlujte se. Co si třeba udělat palačinky, pravý domácí jogurt s ovocem nebo čerstvý smoothie. 




FLOWERS
Kupujte si květiny je tak sama pro sebe a dělejte si radost. Já miluji tulipány všech barev, pivoňky nebo třeba bílé růže.


TĚŠÍTE SE NA JARO? 

2 komentáře:

  1. Úplně dokonalý článek, se vším souhlasím :) Na masivní náhrdelníky se ted hodně koukám po netu, protože je prostě už musím mít..nemám ani jeden :/ ostuda jedna.. :D chtěla jsem si je kupovat po zahraničních eshopech ale bohužel musela bych to platit přes kartu a to já nechci, chci to na dobírku a to nejde, takže super no :/ takže hledám různě české eshopy ale zas je to dražší ale ne tak drahé, jak třeba v těch obchodech..vybírám si pečlivě jen ty, co se mi fakt líbí, ale strašně mě mrzí, že nemám jeden, co úplně chci..takový podobný jaké tu dáváš akorát, tmavě růžový :( ten je právě z těch zahraničních eshopech, tak se musím s ním nějak rozloučit a snad najdu nějaké ty co úplně chci a ještě i nějaký ten límeček :) co se týče těch bot, jsou dokonalé ale nelíbí se mi ty třetí..takové lacné a obyčejné..kdyby měli aspon zavazování jak to má správně být, tak jsou hezčí..mě se strašně líbí ty černé druhé, co má ta slečna s těma nohama nahoru :D ty jsou prostě boží ale ještě krásnější jsou v tom stejném stylu akorát bílo-růžové..mazec!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano taky se mi líbí nejvíce ty bílo-růžové ale takové jsem tady u nás neviděla....Na boty jsem hodně ulítlá, takže jich musím mít spousty. To je škoda....já velké náhrdelníky zbožňuju a slevy na ně jsou i v normálních obchodech, mě se nejvíc líbí v Lindexu, H&M a na Sheinside a boží a nádherné jsou v Claires, tam to miluji, chtěla jsem i hodně věnečků do vlasů, strašně se mi to líbí. Límeček taky chci a to buď zlatý s dvěma motýlky uprostřed nebo celý perlový, protože perly miluju.

      Vymazat