— úterý 10. března 2015 —

MY Diary & Day for Women > Pleasure Shopping Days

MY DIARY & WOMEN DAY > PLEASURE SHOPPING DAYS


Hello ladies, dnešní článek bude opět My Diary. 8.3 byl Mezinárodní Den Žen a já jsem dostala nádherné tmavě růžové růže. Skvěle se mi hodily do úžasné ploché designové vázy, která je sama o sobě krásným módním doplňkem, který mi dělá čest přímo pod obřím obrazem s Marylin Monroe. Jen se chci předem omluvit, protože opravdu jsem si jěště nepořídila foťák a můj mobil tak trochu stávkuje, proto jsou některé fotky v dost špatné kvalitě. Aby jste rozuměli, tak jsem fotila dvěma telefony. Včera jsem byla také nakupovat. V minulém článku jsem vám slíbila recenzi na kosmetické produkty, kterou ale nečejte tak brzy, jelikož jsem teď dost ve shonu. Minulý pátek jsem si barvila vlásky a mám je tmavě hnědé dokonce skoro černé a opravdu hebké, protože jsem jim dodala i péči a keratin, takže jsem teď velmi spokojená.

ROSES ARE MY BEST FRIEND 




 Měla jsem zálusk na úžasné lila lodičky se špičkou z F&F ale překvapivě to dopadlo úplně jinak a já jsem si koupila ty moje snové grunge botky s takovou tou tlustou podrážkou. Já osobně jsem spíše na jemnější boty a doplňky ale jakmile jsem si je v Bati vyzkoušela, tak jsem zjistila, že na noze sedí úplně doslova skvěle. Budou se mi hodit na začátek jara ale také i když potom nastane podzim. Na jaro si plánuji jěště pořídit lodičky a balerínky a možná jěště nějaké high heels.



MY NEW FASHION SHOES BY BAŤA

Nevím co víc k nim říci ale jsem naprosto unešena. V různých buticích jsem viděla spousty variant. Nakonec jsem se rozhodla pro boty z pravé kůže, protože jsem zastánkyní luxusu a kvality a do nějakých bot, které by se mi hned rozpadly jsem investovat nechtěla. Už se v nich vidím v kombinaci s koženou skater černou sukýnkou a crop krajkovým topem zastrčeným dovnitř s punčochami s mašličkami nebo s mou oblíbenou kostkovanou červenočernou košilí z Top Shopu a koženými legínami či džínovými šortkami a černým kloboukem z Lindexu. Bude to vypadat božsky. 


 Když už jsem u těch obchodů, nemohla jsem jinak a zavítala jsem do svého oblíbeného francouzského butiku s pradýlkem Etam. Já jsem zkrátka blázen do bot, kabelek a prádla. Myslím, že každá žena by měla ve své komodě či skřínce mít kvalitní a krásné prádlo a měla by se o něj umět také starat, protože je výsadou žen nosit skvěle padnoucí a čisté prádlo. V Etamu se mi strašně líbila nová kolekce prádla, pyžámek a košilek. Všechno tam bylo strašně krásné a roztomilé. Byly tam také slevy na některé poslední kousky, tak neváhejte a běžte se tam taky podívat.
Na jejich stránku se můžete kouknout ZDE
POSUĎTE SAMI (nejlepší stejně bude když si tam zajdete osobně).



 Můj oblíbený obchod H&M rozhodně nemohl chybět. Odtud jsem si odnesla krémově bílý krajkový korzet. který jsem si naprosto zamilovala, dělá
skvělou figuru.

NEW ROMANTIC CORSET BY H&M



NEW MAKEUP BY LOREÁL MAGIC NUDE 

 Prošla jsem taky celé DMko a našla dokonalý makeup, který jsem prostě musela vyzkoušet a ano je to ten od Loreálu Magic Nude. Nevýhoda je opět bez pumpičky, což ale nevadí, protože je božský a skvěle se nanáší, takže to vychvalování na blozích nezklamalo. Já mám skoro ten nejsvětlejší odstín. Musím říci, že jsem vždy toužila vyzkoušet chubby sticky od Clinique. Nalezla jsem ale lepší variantu a to máslíčka na rty od Astoru. Od této značky mám rtěnku a linky, takže si myslím, že tento produkt bude také super. Zatím jsem si ho nekupovala, zkrátka nemohla jsem se rozhodnout jaký odstín se mi líbí. 


Tak co myslíte? Taky už máte svoje chubby sticks? Který odstín je podle vás nejhezčí? Vždycky jsem měla raději nude odstíny a takové ty jemné tělové až světlé pink. Teď jsem ale do své kosmetické taštičky zařadila i výraznější barvičky jako jsou bordó. fialová a rudá. Balení i konzistence se mi moc líbí, takže asi půjdu do odstínu Delicat Lilac nebo Cheeky Cherry či Burnt Rose. 





UŽÍVEJTE SI TEPLEJŠÍHO POČASÍ.

7 komentářů:

  1. Ten makeup jsem chtěla vyzkoušet a vybírala jsem si ho mezi ním a tím max factor ale nakonec zvítězil Max :) Ty chubby jsou dokonalé, také jsem je vždy chtěla a jsem ráda že je i levnější varianta od Astoru a mě se moc líbí ta lila barvička :) četla jsem si i ten článek dole (starší, jak jsi psala co je IN na jaro) a tam jsi psala že budou vládnout na rtech hlavně ty lila barvičky :) a potom se mi líbí ještě odstín "Pink Lady" a "Magic Magenta" :) Jinak to pradélko je krásné..já mám taky nové to černé na blogu (U TOHO VÝROČÍ..) to je tak možná jediná pravda...ale tohle je prostě luxusní a dokonalé!Ty růže jsou nádherné, já dostala jednu červenou...Martin se tedy nějak už lepší, že ti začíná kupovat květinky...konečně ses dočkala, viď? :) A nakonec jsem si nechala ty boty...co se jich týče, nelíbí se mi..:( jako nejsou špatný ale v žádném případě bych si je nekoupila a neutrácela a to už raději ty lila nádherné lodičky ...také si chci koupit na jaro lodičky ale ještě nevím kde a v jaké barvě a to je skvělý tip od tebe ale zase že by byly tak dokonale udělané, to se také říct nedá..úplně si je představuji jako když si tu dělala ten článek o těch béžových a ty obrázky, tak přesně v tom stylu a tyhle trošku na mě dýchají lacině.. :( tak nevím..no, ty černé boty, nevím, jak se jmenují..ale taky jsi tu dělala článek, tak ty mě fakt jako zklamali..miluji je ale líbí se mi úplně jiný styl těch bot..přijdou mi tak obyčejné..nevím, můj názor..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ju ten makeup je skvělý, nu abych se zmínila o těch botkách, tak mě se líbí, že jsou takové originální, na nikom jsem je neviděla a lodičky už na spoustě slečen ale neříkám, že se mi nelíbí to líbí a moc a chci si nějaké pořídit, ale myslím, že je jěště brzy na takovou úplně jarní obuv, protože jěště je docela chladno a na jaře dost prší to až tak v květnu bych si je koupila, až by bylo hezky abych je mohla nosit se šortkami a sukýnkami. Jinak ty botky co jsem si koupila jsou strašně pohodlné a skvěle vypadají s delším kabátkem a nějakou stylovou kabelkou. Chtěla jsem původně spíše pastelové jak jsem dávala na weheartit a jednou i tady, že se mi líbí, ale takové nikde nebyly...Na noze vypadají nádherně a daleko líp než na fotkách tady. V F&F jsem viděla ty lodičky ale moc se mi nelíbí ten jejich podpatek. Lodičky jsou celkově hodně drahé, takové co se nám oběma líbí stojí tisíc až dva někdy i tři tisíce a na to já teď nemám, neříkám, že bych si je nekoupila později ale teď ne, teď sáhnu po levnější variantě. Dneska jsem se třeba byla podívat v Shopping Parku, sjou tam nové butiky a moje oblíbená Bershka. Z těch kytiček mám radost, kytičky miluji jak tulipánky, pivoňky tak růže. Chubby sticky z Astoru jsou úžasné, mají nádherné barvičky, konzistenci a takovou máslovou vůni takovou jako když se něco peče a prý jsou i lepší než ty od Clinique. Děkuji za komentík, jinak se mi strašně líbí ta tvoje nová košilka je nádherná.

      Vymazat
    2. jsem ráda, že jsi si četla můj článek trendy na jaro, těch trendů je strašně moc ale všechny se mi líbí.

      Vymazat
  2. :) Děkuji a ano, já to chápu co myslíš ale prostě se mi nelíbí jako ty co jsem psala víš..proto bych si je nekoupila a hledala raději jinde :) a delší dobu..já vím, pořád prší no :/ sere mě to ..chci si koupit nějaké gumáčky s mašličkou :D a taky se půjdu podívat po nějakých botičkách :) nakonec jsem si objednala ty náhrdelníky i z toho eshopu, který jsem tak chtěla..ten růžový, co jsem psala :) protože nějaké penízky na účtě jsem ještě měla a očekávám docela dost zásilek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů gumáčky....líbí se mi ty co má třesničková jak ukazovala ty kotníčkové s mašličkou. Určitě si už něco kup, dlouho sis neudělala radost a žijeme přece jenom jednou. Určitě všechno nafoť na blogísek, abych viděla jaké věcičky sis pořídila. mucík

      Vymazat
  3. Jo přesně tyhle jsem myslela od Třešničkové nu :D :) týýjo, my jsme stejné :* ano, ano, taky si myslím..taky si vždy řeknu, žijeme jen jednou, tak proč si neudělat radost, když se to tak vezme, tak nechápu někdy když si tak řekneš proč bereme život tak vážně?!! Stejně potom umřeme a co..vůbec o tom nebudeme vědět, tak proč si nekupovat věci, které chceme?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, proto se tímhle řídím pořád, akorát můj šatník by potřeboval hodně oživit....a ano jsme stejné :)

      Vymazat