— pondělí 16. února 2015 —

Spring Outfits by me from Polyvore

Vintage Baby



Krásný podvečer ladies. Dnes jsem si pro vás vytvořila opět sety, které jsem vytvořila, protože mám dnes takovou náladu na jarní outfity, a pokud víte, tak na jaře mají  být žhavým hitem právě pastelové barvičky. Míchat a kombinovat je můžete jak se vám zachce. Vytvořit můžete skvělé outfity jak na procházky, do kina nebo na jen tak do kavárny s kamarádkou. Tyto sety s outfity, které jsem vytvořila jsem kombinovala jěště se svetříky, jelikož je venku chladno. Snad se bude brzy oteplovat, abych se mohla obléknout krásně jarně. Taky vám tak chybí sluneční paprsky a vše rozkvetlé?

V prvním setu jsem použila u obou stylů sukýnky, které jsem zkombinovala s teplými pletenými svetříky v nádherných pastelových barvách.

U prvního stylu jsem se rozhodla pro rozkošný podkasaný svetřík v jemné azurové barvičce v kombinaci s roztomilou sukýnkou v béžové barvičce s mašlí v pase jako skvělým a chic detailem. K tomu se ohromně hodil jemný řetízek s mašličkou v nevinné bílé barvě a s kabelkou v podobném odstínu svetříku. K mašličkovému outfitu se pak hodí už jen jednoduché uzavřené lodičky v nude odstínu na podpatku.

U toho druhého stylu jsem zvolila skater černou sukni do pasu se zapínám vzadu, kterou jsem doladila chlupaťoučkým pink svetříkem s vyšitou mašlí na levé straně. Nemohla jsem pak odolat a jako kabelku jsem volila malinkou pink ve tvaru srdíčka se zajímavými detaily, které vypadají jako šněrovačka. Za botky si můžete vzít buď lita shoes v béžové barvičce nebo jemné pudrově růžové balerínky.



Předchozí set se týkal sukní. Pro ty z vás, které sukně příliš nenosíte, mám pro vás další set v pastelkových barvičkách, tentokrát ale v kombinaci s kalhotami či legínami. Tento set bude více pohodlnější, elegantnější a tudíž se bude hodit i na různé pochůzky,když budete chtít vypadat elegantně ale ne příliš uhlazeně. Ke každému z těchto outfitů v tomto setu jsem dokombinovala i kabát, který můžete použít i k těm outfitům se sukněmi. Druhý set se skládá z teplejších kousků oděvů.

1.V prvním stylu jsem kombinovala pudrově růžovou halenku s límečkem na knoflíčky s černými legínami. Jako druhou možnost si k halence můžete obléknout černou pouzdrovou sukni a halenku do sukně zakasat. K tomuto outfitu se mi zdály vhodné lodičky se špičkou v nude barvě.

2. V druhém outfitu můžete vidět opět halenku, tentokrát však bez rukávů opatřenou límečkem s knoflíčky. Halenka je zajímavá tím, že má delší záda. K této halence jěště v tomto chladnějším počasí volte jednoduchý cardigan sáčko. K této halence se hodí jak sukně tak kalhoty. Já zvolila jegginy v modré vyšisované barvičce. Obuv volte podle toho kam máte namířeno. Já zvolila černé lehce shrnuté kozačky na podpatku, které nádherně prodlouží nohy. Pro oživení tohoto outfitu můžete uvázat šátek kolem krku nebo si ho přivažte na kabelku.

3. Ve třetím outfitu jsem volila poněkud odvážnější poloprůsvitnou halenku, která má ale úžasné detaily. Opět má halenka delší záda. Opět kombinuji s jegginami v béžové nude barvě s černými detaily na lýtkách, které krásně vyniknou v kombinaci jednoduchých černých lodičkách. Ve všech těchto outfitech se mi  líbil tento béžový teplý kabát s velikánským límcem a zavazováním v pase.



Charming Pastel Elegant Way

3 komentáře:

  1. Všechno si to tak krááásně popsala!!! :* Jsem strašně šťastná, že píšeš tolik článků!! Myslela jsem, že bude tak jeden článek za týden ale stíháš to perfektně!! Já stíhám tak dva/tři za týden..někdy ani to ne...máš to tady čím dál tím víc skvělější a jak všechno krásně popisuješ!!! Divím se , že tu nemáš žádné komíky!! :( kdybys ale měla blog, možná by ses vyvrcholila více!! a více by tě to bavilo, protože bys tam měla větší návštěvnost ale tedka tě nikdo nemůže najít..když tak musíš více komentovat různé blogspoty aspon a blogy... :/ co se týše tedy outfitů, všechny jsou tak dokonalé a já cím dál víc miluji takovéto sukýnky!!! ten první outfit s tím azurovm svetříkem je dokonalý a ta sukýnka a ty mini kabelinky jsou tak cute!!! úplně mi to přijde ten styl od Ariany Grande!! moje fashion ikona :* je jich víc ale Ariana má přesně takový styl :) cute, funky a sweet :) a k tomu ten parfémek pink sugar co mám a ten kelímek balzámku co mám taky :) druhý set s těmi elegant outfity je taktéž dokonalý..čím dál víc jak vidím miluji béžovou barvičku s černou!! Luxusní, stylový a elegantní :) ten kabátek je dokonalý!! :* a pudrově růžovou barvičku miluji!!!!!! nevím, asi bych si vybrala ten první outfit, úplně se v něm vidím..:) ten třetí by mi tedka neslušel s tou postavou..ten střih by mě dělal ještě tlustší!! :( ale je krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji za komentík:* snažím se stihnout napsat tolik článků, kolik jich mám naplánovaných aby to tady nestálo. Já vím nu ale nikdo by mi design neudělal a ani to tam moc nechápu. Taky je miluji, mám jednu černou sukýnku takovou podobnou ale je koženková a já bych radši jinou z jiného materiálu. Ano věděla jsem že se ti bude líbit ten s tím azurovým svetříčkem. :* taky mi to připomělo Arianu. Ten parfémek co máš ten Pink Sugar mi strašně moc voní a moc bych ho chtěla. Já jsem právě že úplně ulítlá na béžovou barvičku s černou. Vzpoměla jsem si,že ty máš takovou halenku béžovou asi nebo pudrovou s černými detaily, mě se moc líbí a k tomu legíny a ty lita shoes co máš nebo nějaké černé kozačky a nějakou hezkou kabelku a klobouk černý takový ten široký. Waw úplně tě tak vidím. :* ty ani nemáš ponětí jakou radost mám z tvých komentíků a všímám si i tvých odpovědí na mě na boho.chic.blog.cz

      Vymazat
    2. Jé děkuji za komentík:* snažím se stihnout napsat tolik článků, kolik jich mám naplánovaných aby to tady nestálo. Já vím nu ale nikdo by mi design neudělal a ani to tam moc nechápu. Taky je miluji, mám jednu černou sukýnku takovou podobnou ale je koženková a já bych radši jinou z jiného materiálu. Ano věděla jsem že se ti bude líbit ten s tím azurovým svetříčkem. :* taky mi to připomělo Arianu. Ten parfémek co máš ten Pink Sugar mi strašně moc voní a moc bych ho chtěla. Já jsem právě že úplně ulítlá na béžovou barvičku s černou. Vzpoměla jsem si,že ty máš takovou halenku béžovou asi nebo pudrovou s černými detaily, mě se moc líbí a k tomu legíny a ty lita shoes co máš nebo nějaké černé kozačky a nějakou hezkou kabelku a klobouk černý takový ten široký. Waw úplně tě tak vidím. :* ty ani nemáš ponětí jakou radost mám z tvých komentíků a všímám si i tvých odpovědí na mě na boho.chic.blog.cz

      Vymazat