— pátek 6. února 2015 —

Krása podle francouzek

KRÁSA PODLE FRANCOUZEK
 

Bonjour ladies♥ Mám tady pro vás článek, který se tentokrát bude týkat krásy. Francouzky jsou snad jediné ženy v Evropě i všude na světě, které využívají svých přírodních předností jako žádná jiná žena jiné národnosti. Spousta francouzských žen, prostě vypadá tak, že by jste jen stěží odhadli jejich věk. Je to odvěká pravda, že když správně a hlavně s láskou a pravidelně pečujete o svou pleť, vaše pleť vám to vrátí v podobě jemné, hydratované pleti bez vrásek. Francouzky a hlavně Pařížanky jsou okouzlující a šarmantní ženy, což si při návštěvě zcela jistě nelze nepovšimnout. Jak vlastně vnímají krásu francouzské ženy?
Pojďme se na to společně podívat.
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Francouzské ženy vidí svou pleť vždy jen na prvním místě a věnují jí i následnou péči. Pečující kosmetika zejména u nich hraje prim. Pleť si poctivě odličují každý večer před tím než jdou spát. Všechny francouzské ženy překvapivě používají kosmetiku proti stárnutí pleti a to i když jejich pleť zatím nenese žádné známky stárnutí. Pravděpodobně proto, aby zamezily stárnutí pleťových buněk dříve než se stačí objevit.
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 
 
Kromě těchto přípravků a různých kosmetických zázraků, si francouzské ženy připravují s oblibou pleťové masky z přírodních surovin. Oblíbená je zejména ta z obilných klíčků. Francouzky také nedají dopustit na kouzelnou vůni růže a její blahodárné účinky, které na pleť má.
 
  
                     
Spousta francouzských žen prostě neřeší to jak vypadají, tím samozřejmě nechci říct, že by se on nezajímaly, spíše jsou v takových věcech zkrátka uvolněné. Jako jediný národ žen, jsou spokojeni s tím co jim příroda nadělila a hlásají pravidlo "Každá žena je něčím výjimečná" zkrátka každou ženu dělá hezkou nějaká jiná věc. Na světě jsou přeci důležitější věci než neustále řešit vzhled.
 
 

Hair

 
 
 
 

 
 
Velkou péčí zahrnují francouzské ženy také své vlasy, protože ty jsou pro ně velmi důležité. Spousta francouzek nosí tzv. "Messy Hair" což se mě osobně velmi líbí. Takže co zkusit jednoduchý uzel, drdol nebo volný zapletený cop na stranu?
 
Spousta francouzek nosí také hladké rovné mikádu asymetrického střihu. Často se také zdobí ofinkou, která se hodí především k rovným vlasům.
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 

 

French Makeup


 
 
Zajímalo by vás jak se francouzky líčí? Ženy obývající tuto nádhernou zemi používají vesměs velmi nenápadný makeup. Tyto ženy vsází hlavně na přirozenost. Pokud se vám líbí jak se francouzky líčí, tak by jste měla vědět, že méně je někdy opravdu více. Nahé minimalistické líčení skvěle podtrhne styl protřelých a chic francouzek. Vyhnout by jste se měly zejména křiklavým barvám v líčení.
 
Francouzky milují zvýrazněné oči a obočí. Když se procházíte pařížskými ulicemi, určitě si povšimnete jednoho společného znaku a to je obočí. Na obočí si tyto dámy opravdu potrpí. Pokud to vaše nemá správný tvar, tak jej jednoduše pročeste kartáčkem na obočí, upravte tužkou na obočí nebo použijte průhlednou řasenku na obočí. Skvělým tipem je také vyschlá řasenka, kterou opravdu jen lehce s použitím trochu gelu na vlasy pročešete obočí. Francouzky se pyšní hustým a přirozeným obočím, proto radím nevytrhávejte si obočí do takových těch nehezkých úzkých linek, nevypadá to vůbec hezky. Obočí totiž tvaruje celý obličej a dodává mu správný výraz. Jak jsem již jednou zmínila, french dívky nedají dopustit na zvýrazněné oči. Převážně používají řasenku na vykreslení objemných a dlouhých řas s extra černým odstínem. Použít můžete i hnědou řasenku, působí více přirozeněji a jemněji.
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 
 K dokonalé pleti francouzkám stačí lehčí krémový či pudrový makeup, pod který vždy používají bázi pod makeup. Pak stačí pouze přepudrovat ale opravdu jen lehce. Nakonec a to je velmi důležité je tvářenka. Zdravá barva v obličeji vážně dělá své. Pro tento look můžeme nanést i výraznější rtěnku. (rudou,vínovou). Když máte tajemnou náladu a máte chuť zvýraznit vaše oči, pak rty zůstají nahé tzn. použijete rtěnky v nude odstínech či bezbarvý lesk (balzám). Pro romantickou náladu zvolte zvýrazněné rty. Nebojte se i výraznějších barev, které skvěle vyniknou s jemně namalovanýma očima. Na oči v tomto případě zvolte např: bílý jemný či béžový stín a řasenkou jemně vykreslete řasy.
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Naprosto miluji francouzkou herečku Audrey Tautou, kterou jsem viděla v životopisném filmu slavné Coco Chanel. Myslím, že tato francouzka skvěle reprezentuje přirozenou krásou svou nádhernou zemi.
 
 
TAK CO LÍBÍ SE VÁM FRANCOUZKY?

 

2 komentáře:

  1. Krásný článek :) Jsme asi propojené, protože si neustále tedka čtu o francouzkách a jejich stylem, životem a úplně mě očarovali...miluji je!! <3 hodně mi přijdou podobné "nám" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ju to jsme podobné víc než jen to děkuji za komentář :-) :-* mě taky :-) jdu koukat na Breakfast at Tiffany's

      Vymazat