— sobota 31. ledna 2015 —

My Life Wishlist

Jako další článek tady pro vás mám "My Life Wishlist" ♥ Tento článek jsem plánovala již strašně dlouho publikovat ale neměla jsem čas. Právě teď jsem se rozhodla, že vám ho přidám, a tak se spousta lidí dozví více věcí o mě. Budu postupně přidávat obrázky a k nim psát. Bude to takový můj deníček ve kterém se dozvíte, co všechno se mi líbí a co si přeji v dohledné době pořídit. Bude to takový mišmaš mých přání.
Enjoy
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Strašně moc si přeji nějaký kvalitní fotoaparát, abych mohla zaznamenávat různé okamžiky, které budou zajímavé. Už jsem koukala na internetu na různé typy zrcadlovek, zalíbila se mi ta od Cannon. Je mi celkem jedno jaký model to bude, hlavní je aby splňovala všechny moje požadavky a fotky byly kvalitní.
 
 
 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
Moje druhé přání v pořadí je notebook. Jelikož miluji značku Apple Tak bych si pořídila tne jejich Macbook Air  Není nejlevnější, ale za tu cenu to určit stojí za to. Kdo jednou zkusil pochopí. Já mám Apple Ipad Mini. Musím říct, že Apple má spoustu funkcí, které ostatní značky postrádají. Co mi ale naopak vadí, tak to je Apple ID. Než jsem ho nastavila a vše okolo, než jsem se vůbec zorientovala v tom jejich systému, tak to nějakou tu dobu trvalo. Ale už bych se k jiné značce prostě nevrátila. Chtěla bych vlastnit vše od této značky. Macbook řadím ke svému druhému přání.
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
Nejsem sice malá, ale tyto retro brusle prostě musím mít. Nejlépe v téhle žvýkačkově růžové barvičce. Jak jsem koukala na ty starší filmy z 80let, tak jsem si je ihned zamilovala Jdou sehnat v různých internetových bazarech a snad i e-shopech. Já bych se s nimi klidně projížděla jen tak ulicemi. Takových čtyřkolečkových brusliček si můžete všimnout i v klipu Shakiry. Odkaz jsem vám přidala tady:  https://www.youtube.com/watch?v=XAhTt60W7qo
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Vážně nevím proč, ale tyhle dokonalé cute botky s mašličkami prostě musím mít. Zatím jsem je u nás v Česku jěště neviděla, ale snad by se daly objednat na internetu. Jsou jednoduše rozkošné. Vždycky jsem si takové přála. Dají se skvěle kombinovat na jarní dny, se sukní, peplum topem a kraťásky. U jedné zahraniční blogerky, jsem viděla podobné, které měly dokonce tři řady mašliček a byly v béžové barvičce.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Musím vidět tenhle úžasný filmík. Audrey Hepburn zbožňuju Zatím jsem tedy neměla čas si tento filmík stáhnout, ani nevím, jestli se vůbec stáhnout dá. Ale už z těch fotek k filmu jsem naprosto unešená a musím si ho hned vyhledat a zkouknout. Viděla jsem již dva filmy s Audrey. Jeden byl minulý rok v televizi na ČT2 na Silvestra v pozdně večerních hodinách a byl to muzikál
My Fair Lady. Druhý film byl Prázdniny v Římě. Oba dva byly dokonalé a ani nemůžu říct, který z nich se mi více líbil. Chci vidět všechny filmečky s mou nejoblíbenější herečkou
 
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

Jako další v pořadí mých přání, je si pořídit nebo si přečíst životopis slavné Coco Chanel♥ Zajímal by mě její život, nejen z hlediska návrhářky, ale také protože měla váně zajímavý život. Všechno o jejím životě se sice dá dohledat na internetu a nemusela bych si kupovat knihu, ale já osobně miluji listovat novou knihou. V době elektronických čteček snad už obyčejné papírové knihy za chvíli vymizí. Nicméně poohlédnu se po tomto životopise, pak dám vědět jak se mi četl a co zajímavého jsme o Coco Chanel zjistila.
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Mnoho z mých nejbližších netuší, že v budoucnu bych si ráda založila svůj vlastní podnik. Už jsem nad tím přemýšlela delší dobu. Dokonce jsem si vymyslela logo, kterým bych se chtěla prezentovat. Nevím jestli jej tady mám prozrazovat. Ale pořád mám v hlavě malou baletku v baletních piškotách, která stojí na špičce jedné nohy a předvádí něco jako piruetu. Před ní stojí kominík, celý od sazí a uklání se jí, přičemž v ruce drží velký černý klobouk. To je moje vize. Stále jsem snila a sním o tom, že se mi jednou poštěstí a opravdu si takový podnik otevřu. Měla by to být něco jako kavárna ale ne tak úplně, protože kaváren je hodně a některé jsou fakt omezené co se týče nabídek. Na kafe si člověk může prakticky zajít kdekoliv. Ale jak už vím speciálně v Ostravě (kde žiji), se někdy může stát, že tak úplně nedostanete to, co jste si původně objednali.  A to je problém spousta kaváren u nás. Lidé jsou různí, buď vás obslouží milý člověk, nebo nějaká protivná paní, která vám vaše kafe vylije skoro do klína, a pak se na vás jěště mračí jako by to byla vaše chyba. Zatím mám jen svoun fantazii a nikomu jsem zatím ani neřekla jak přesně to mám naplánované. Bůhví jestli vůbec zůstanu tady v ČR.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Oh můj bože. Další moje mini přání je ochutnat makronky od Ladureé. Já si prostě nemohu pomoct, ale již při pohledu na ně se mi sbíhají sliny. Takovým dárečkem, bych tedy rozhodně nepohrdla. Co je ale nemilé, je to že u nás se tyhle makronky nedají sehnat. Nevím jak v Praze. U nás pečou makronky jen v centru v nějakých těch kavárnách či cukrárnách. Pár jsem jich už vyzkoušela, ale nebylo to tak úplně to co si představuji. Pokud by jste si rádi vyzkoušely upéct ty svoje makronky sami tak zde máte dva odkazy  https://www.youtube.com/watch?v=TtwyJ0HmBCc
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Miluji Beyoncé. Beyoncé letos vydala své nové album, v němž byly také songy na soundtrack k dlouho očekávanému filmu Fifty Shades of Grey. Její nové album se mi strašně moc líbí a mým snem je se podívat na její koncert živě. Moji nejoblíbenější písničku od Beyoncé můžete vidět níže. 
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Tyhle boty se již staly tak trochu trendem. Mě osobně se líbí opravdu moc Jsou jak praktické tak i stylové. Praktická je na nich ta podrážka, která zabrání jakémukoliv uklouznutí. Sice mají dost vysoký podpatek, který je ale pohodlný, jelikož bota má vysokou platformu, která nohu podepírá a vám se díky tomu v těchto botách lépe chodí. Pořídila bych si je určitě v tomhle odtínu cukrové vaty.
 

 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jako další mé přání je vlastnit alespoň jeden z těchto dvou nádherných slaďoučkých parfémků. Jednou jsem byla v parfumerii Douglas a zkoušela jsem různé druhy vůní, chtěla jsem zkrátka vědět, který z těch spousta lahviček by se ke mě hodil. Každý z nás je jedinečný a proto se ke každému z nás hodí jiná vůně. Sáhla jsme tehdy po novince od Prada a ta vůně mě ihned zaujala. Zaujala mě jak obalem, tak jak jsem poté zjistila, tak i vůní. Ihned jsem se do této vůně zamilovala. Zkoukla jsme i reklamy na tuto vůni. Nikdy jsme nic tak úžasného necítila. U nás se dají sehnat dvě verze tohoto parfému a to květinová varianta Florale a pak ta sladší, ve které můžete ucítit karamel. Další vůní, které jsem propadla je tato vůně na druhém obrázku. Prvně jsem ji ucítila, když mě s ní stříkla sestřička Vanesska, která tuto vůni dostala na Vánoce. Msím říct, že jsem ji pak cítila dlouho potom, co jsem odešla.
 
 



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dalším mým přáním (teda je to spíše plán). Je vyzkoušet jednu z těchto variant na své vlasy. Já si vlasy barvila už snad od 15 let. Prvně jsem experimentovala s blond odstíny, pak jsem přešla na černou, zkoušela jsem i fialové pramínky. Jak jsem dospívala nechala jsem si jeden rok vlasy přírodní a hodně krátké. Zanedlouho mi to ale přišlo celkem nuda, tak jsem opět zkusila blond barvu, kterou jsem postupně chtěla zesvětlit až na bílou. Mým vlasům vůbec blond barvy neprospívaly, a tak jsem tento rok přešla na hnědou. V současnosti mám vlasy tmavě hnědé s roztomilou ofinkou ve stylu pařížanek.
 
 
Myslím, že přání a různé mé další sny rozdělím potom jěště do dalších kategorií, jako je například kosmetika, oblečení, cestování (kam bych se chtěla podívat) atd..Doufám že se vám můj článek líbil a pomohl to tady znovu trochu rozjet a oživit.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 

3 komentáře:

  1. Tak abych začla od začátku :) Fotoaparát Canon nebo Nikon bych si taky přála, protože fotografování je moje velká záliba ..Apple značku miluji, to jako bez komentáře ale nemohu si ji dovolit..nicméně všechny obrázky si vybrala nádherně a krásně si to všechno popsala :) Jsi úplně stejná, neboli spíše mi podobná :) Udělalo mi radost, že jsi tu dala mou fotečku parfémku a že ti opravdu voněl a přeješ si ji :) Já si taky Prada Candy přeji ale tedka si ji taky nemohu dovolit a jsem ráda aspon za Pink Sugar :* Všechny filmíky Audrey miluji a je to moje nejoblíbenější legenda společně s Marylin :* Makronky od Ladurre je taky muj sen ochutnat..DOTED JSEM NAŠTVANA, ŽE KDYŽ JSEM BYLA VE SLAVNE PAŘIŽI, NEUŽILA JSEM SI TO TAK JAKO KDYBYCH TAM BYLA TŘEBA S TEBOU A NIKAM JSEM NEŠLA NA TYTO MAKRONKY..NEBO JEŠTĚ MAKRONKY OD ZNAČKY PAUL BYCH CHTĚLA ASPON OCHUTNAT!!! ALE S LADURRE SE TO NEDA SROVNAT..miluji jejich značku a jejich všechno a jak to maji vždycky tak krasně všechno udělane a propracovane a namalovane...na asku mam přeci jejich pozadí :) Ty obojí botičky třeba s těmi mašličkami, tak ty jsou opravdu sladké a ty si taky přeji ale co si tedka více přeji jsou normální lodičky a to bud bílé nebo růžové či modré..dneska jsme šli kupovat botky pro Romču a já je tam viděla a řekla jsem si že každý žena musí ve svém botníku takový typ bot doma mít a já je nemám!! Ostuda a na jaře si je pořídím a budu je nosim se skinny džíny nebo s kalhotami v pánském stylu :) nicméně ty druhé botky i stěmi krásnými nehty ty jsem viděla už u tebe na weheartit a to je dokonalost!!! ihned jsem si je zamilovala a musím je mít!! a to jako vážně"!! i ty kalhoty k tomu..což mě ale zarazilo je ten tvůj plán nebo přání s tou cukráRničkou a kavárničkou..jsme uplně stejné, mám uplně stejný sen!!! akorat nad tagem jsem ještě nepřemýšlela a je mi líto, že své nejlepší kamaradce, své sestře, což jsem myslela že mi říkáš všechno, tak neřekla a tady taky píšeš, že si to nikomu dopodrobna neřekla...hlavně, že jsme si ji chtěli otevřít spolu :( S tou knižkou chanel...je krasne ji jenom vlastnit doma :) a jestli se chceš o ni nějak zhruba něco dozvědět, ja viděla už podruhé film v hlavní roli Audrey Tautou..nebo tak..francouzká užasna herečka :) A s tím koncertem..Beyonce mám ráda ale nic se nezapře že mi jde více k srdci Rihanna..zrovna jsem včera přemýšlela, že je můj sen jít na koncert a vidět Rihannu živě nejvíc ze všech osobností!!! :O O nových vlasech taky uvažuji ale nevím, jestli už experimentovat...nevím ani co by mi slušelo..taky jsem chtěla na ofinku ale nemam tak řidke nebo jemne vlasy..mě by to neslušelo...pry se nedoporučuje mit ofinku když ma žena vlnite vlasy...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé panebože Vanessko udělala jsi mi obrovskou radost tímhle komentářem :-* moc děkuji :-) nu abych ti odpověděla tak já taky nemám momentálně penízky na Apple ale snad si někdy našetřím :-) a o té kavárně nu napadlo mě to až včera to všechno jak bych to chtěla zařídit :-* určitě to povím jen tobě přece jsem tu o tom ani nic nepsala zatím :-) ano já ten parfém musím mít, protože mám pocit, že mě nejvíc vystihuje :-) ale teď jsem na pochybách protože mi moc voněl Pink Sugar :-* tak uvidím ;-)ju na ten film kouknu :-) už jsem viděla trailer:-) nu já Rihannu taky miluji ale Beyóncé asi více :-) i když se mi líbí všechny songy od Riri:-* s těmi vlasy máš pravdu :-) já bych chtěla experimentovat dokud jsem mladá :-) ty botky miluju a lodičky nemám žádné jen černé :-( chci ty s tou podrážkou :-) a děkuji za tak dlouhý a nádherný komík Vanessko muck:-*

      Vymazat
  2. Chtěla bych s tebou dou Paříže a na makronky:-*

    OdpovědětVymazat