— pondělí 24. června 2013 —

My Random French Photos

Hi, mám tady pár náhodně focených fotek ze včerejška. Velice mě baví fotografování, ale nemám zatím k dispozici kvalitnější fotoaparát, takže jsou fotky v horší kvalitě jelikož jsou foceny mým mobilem. Enjoy Pics☻ Have a good night.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Hi, I have a few random photos from yesterday. I was really having fun taking pictures, but not yet available quality camera, so the photos are of a poor quality as they are taken using my cell phone. Enjoy Pics Have a good night.



 Tato fotografie vznikla původně jako fotografie starožitné vázy ale skončila úplně jinak vyfocením společně s bílými pivoňkami.
---------------------------------------------------
This photo was originally a photograph antique vases but ended quite differently, because I took photo with white peonies.


 Já jsem musel vyfotografovat tyto dokonalé levandule, protože zbožňuji vše co je spojeno s Provence s městečkem ve Francii, které naprosto zbožňuji a jsem tímto místem naprosto uchvácen. Uvažuji ale  ve Francii natrvalo žít.
------------------------------------------------
I had to photograph these perfect lavender, because I love everything that is connected with the town of Provence in France, and I absolutely adore this place totally mesmerized. I am considering but live in France permanently.

 

 Když se tak dívám na tuto fotografii zachycenou opravdu v momentě a nepřipravovaně, tak si jen pomyslím že vypadá opravdu skvěle, jelikož se na ní zachytil pohyb bílého vína stékajícího do sklenice. Také se mi velmi líbil tento kulatý tác, který pochází z Íránu a je to vlastně už vintage kousek. Osobně nejsem zastánce těchto skleniček na víno, mám pocit, že pak zkazí celkový dojem a chuť vína (jestli mi někdo rozumí). Pokud někoho zajímá o jaké víno se jednalo, bylo to bílé polosladké burgundské ale rok vám asi neřeknu☻
----------------------------------------------------

 When I look at this picture really captured the moment and so I just think it looks really great, because it captured the movement of white wine running down the glass. I also really liked this round platter, which comes from Iran and it's actually been a vintage piece. Personally I am not a supporter of glasses of wine, I feel that it spoils the overall impression and taste wine (if someone understands). If anyone cares what kind of wine it was, it was a semi-sweet white Burgundy but the year will probably tell



 Poslední fotografie, pochází rovnou z mého pokoje. Na této fotografii můžete spatřit mou rostlinku, kterou si sám pěstuji už něco málo přes rok. Nevím ani jak mě chytlo zahradničení, protože mě dřív ani nebavilo, ne že by to snad bylo tentokrát lepší, ale znáte ten pocit, když se o něco usilovně snažíte starat a ono se vám to vrátí? Tak to byl přesně ten důvod.
-------------------------------------------------
Last picture comes straight out of my room. In this photo you can see my plant that I grow myself had a little over a year. I do not even get me hooked gardening, because I'd never bored, not that it would perhaps be better this time, but you know the feeling when a little hard trying to take care of and it will not come back? That was exactly the reason.



Žádné komentáře:

Okomentovat